Web Sitesi Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

Web siteleri şirketinizin kurumsal kimliğini yansıtan, internet aracılığı ile cep telefonları, tabletler ve bilgisayarlar üzerinden bağlanabildiğimiz reklam ve tanıtım araçlarındandır. Tıpkı kataloğunuz gibi ayrıntılı tanıtım yapmaya imkan sunar fakat kataloglar gibi basıldıktan sonra değiştirilmesi imkansız değildir ve her zaman güncellenebilmektedir.

Bu nedenle web sitesi yaptırırken önceliğiniz şirketiniz bünyesinde düzenlenebilmesi ve değiştirilebilmesi olmalıdır. Bu imkana erişmek için yönetim panelli sistemler devreye girmektedir. Web tasarımı ne kadar güzel olursa olsun güncellenemiyorsa, bilgiler zamanla eskiyecek ve web siteniz faydasız bir hal alacaktır. Web tasarımı hizmetlerimiz ile sürekli güncellenebilen şirketinize özel yönetim panelleri için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Hazır sistemler ile güncelleme sorununa çözüm bulunabilir fakat hazır sistemlerin dezavantajları sektörel ve kurumsal ihtiyaçlar gözönüne alınmadan hazırlanmalarıdır. Her şirketin kendine özgü ihtiyaçları olmakta ürün veya hizmet özellikleri değişmektedir. Bu nedenlerle hazır sistemler yerine yönetim panelinizin şirketinize göre hazırlanmış olmasına dikkat etmeniz gerekir.

Web Siteniz Yönetim Paneline Sahip mi?

Yazılım kısmını şirketinize özel ve şirketinizin ihtiyaçlarına göre hazırlandığından emin olduktan sonra, tasarım kısmı için mobil uyumlu (responsive) olmasına, güncel teknolojiler kullanılmış olmasına dikkat edilmelidir. Yazılım kısmında olduğu gibi web tasarım kısmı için birçok teknoloji bir araya gelmektedir ve bütün bunlar sık sık güncelleme gerektirmektedir. Bu güncellemeler olmadığında web siteniz yavaş açılacak, tarayıcılar ile uyumsuzluklar ortaya çıkacak, bazı özellikleri çalışmayacak ve şirketinizin prestijine negatif etki edecektir.

Web Siteniz Kurumsal Kimliğinize Uygun mu?

Web sitenizin firma veya şirketinizin kurumsal kimliğini yansıttığı unutulmamalıdır. Web siteniz özellikle mobil uyumlu (Responsive) bir tasarıma sahip olmalıdır. Mobil uyumlu web siteleri ile ilgili daha fazla bilgi için Mobil Uyumlu Web Tasarım Nedir yazımızı inceleyebilirsiniz. Anlaşılır ve kolay yönetilebilen bir web sitesi ile potansiyel müştere oldukça rahat bir biçimde ulaşabilirsiniz. Web siteniz kullanıcı deneyimi açısından da iyi bir yere sahip olmalıdır. Öncelikle yoğun olarak görsel kullanımından kaçınılmalıdır. Yoğun görsel kullanımı site hızınızı azaltacak ve kullanıcı deneyimini olumsuz yönde etkileyecektir. Web sitenizde içerik açısından öncelikle metin öğelere yer verilmelidir. Ürün veya hizmetleriniz ile ilgili ne kadar detaylı bilgi sunarsanız, kullanıcı deneyimini o kadar üst düzeye çıkarmış olursunuz. Grafik öğelerden faydalanarak açıklamalarınıza canlılık getirebilirsiniz.

Web sitenizden en etkin biçimde faydalanabilmek, web sitenize daha fazla ziyaretçi çekebilmek ve bu ziyaretçilerin birer müşteriye dönüşmelerini sağlamak sizin elinide, web sitenizi atıl bir biçimde bırakmak yerine, onu aktif bir pazarlama personeli olarak kullanabilirsiniz.

Bu kurallara dikkat ederseniz web sitenizden en etkin biçimde faydalanabilir ve web sitenizi bir pazarlama aracı olarak kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.cagmedya.com/blog/web-sitesi-yaptirirken-dikkat-edilmesi-gerekenler

Yorumlar

  1. การใช้ aktop1 ในการวิเคราะห์และปรับปรุงกระบวนการผลิต pg slot การรับประกันสินค้าเป็นเรื่องที่สำคัญในการสร้างความเชื่อมั่นให้กับลูกค้าที่ซื้อสินค้าของอะแคทอป 1 ซึ่งอะแคทอป 1 จะยอมรับการรับประกันได้โดยมีขั้นตอน

    YanıtlaSil

Yorum Gönder